Training en coaching

Naast communicatieadviseur ben ik ook inzetbaar als coach en trainer. Sinds 2010 geef ik regelmatig trainingen, wat ik sinds 2014 ook combineer met individuele coaching. In 2014 rondde ik de Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel coach af. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Ik verzorg:

  • individuele coaching op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en effectiviteit (persoonlijke coaching)
  • trainingen effectieve communicatie 

Persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen die wil groeien in zijn leven, of werk- of levensvragen wil aanpakken. Bijvoorbeeld omdat je steeds tegen dezelfde hindernissen of problemen blijft aanlopen. Persoonlijke coaching ondersteunt, daagt uit en stimuleert, vanuit de overtuiging dat jij zelflerend, zelfsturend en zelf verantwoordelijk bent. En blijft. Via mijn coachingssessies help ik je om inzicht in jezelf en jouw gedrag te krijgen, je eigen koers te bepalen en hierbij de juiste stappen te zetten.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek/intake, om te kijken of het klikt. Dit gesprek is gratis. Daarna zijn mijn tarieven 90 euro per uur voor particulieren en 110 euro per uur voor zakelijke opdrachtgevers. Gemiddeld duurt een gesprek 1,5 uur. Aan huis (Schiebroekselaan 32, Rotterdam Noord) heb ik een coachingsruimte en trainingsruimte. Hier voer ik ook de coachingsgesprekken. Ik coach zowel overdag als ’s avonds.