Coaching

Persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen die wil groeien in zijn leven, of werk- of levensvragen wil aanpakken. Bijvoorbeeld omdat je steeds tegen dezelfde hindernissen of problemen blijft aanlopen. Persoonlijke coaching ondersteunt, daagt uit en stimuleert, vanuit de overtuiging dat jij zelflerend, zelfsturend en zelf verantwoordelijk bent. Via mijn coachingssessies help ik je om inzicht in jezelf en jouw gedrag te krijgen, je eigen koers te bepalen en hierbij de juiste stappen te zetten.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek/intake, om te kijken of het klikt. Dit gesprek is gratis. Daarna zijn mijn tarieven 110 euro per uur voor particulieren en 135 euro per uur voor zakelijke opdrachtgevers (exclusief BTW). Gemiddeld duurt een gesprek 1,5 uur. Aan huis (Schiebroekselaan 32, Rotterdam Noord) heb ik mijn praktijkruimte. Hier voer ik de coachgesprekken.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Ik ben gecertificeerd op EIA-niveau Practitioner

Meer weten over hoe ik coach? Kijk op mijn website www.coachkantoorrotterdam.nl

NIEUW: training coachingsvaardigheden voor adviseurs en projectleiders 

Er staat in 2021 een nieuwe training gepland op 18 en 19 maart en 23 april. Hiernaast vinden in 2021 waarschijnlijk nog 2 extra trainingen plaats. Kijk voor de meest actuele informatie op www.coachkantoorrotterdam.nl.